Nu skin

Nu Skin kan ikke love dig evig ungdom, men kan stoppe og genopbygge mange af de ting som gennem årene er blevet svækket. 
Huden bliver slappere, muskelkraften svækkes, kredsløbet kunne måske være bedre og man husker måske ikke så godt længere.
Med den rette hudpleje og Vitaminer, Mineraler og Omega 3 fedtsyre, kan der rettes op på en del.
Nu Skin har alle de produkter der skal til.
Galvanic Spa til at glatte og opstramme huden, samt alt indenfor plejeprodukter til at rense og give næring til huden at den kan holde smidig.
Det er ikke nok med den udvendige pleje. Får man ikke optimalt af de ting der er brug for i maden, må der tilføres nogle gode kosttilskud. 
Der har Pharmanex mange gode veldokumenterede kosttilskud. For slet ikke at glemme Vitality. Et revolutionerende produkt. Det styrker fysisk og mentalt. Giver fornyet energi til musklerne, klarer hjernen og får mere gang i kredsløbet.
 
Har det fanget din interesse, så kontakt mig for at høre nærmere.
 
Nu Skin kan ikke love dig evig ungdom, men kan stoppe og genopbygge mange af de ting som gennem årene er blevet svækket. Huden bliver slappere, muskelkraften svækkes, kredsløbet kunne måske være bedre og man husker måske ikke så godt længere. Med den rette hudpleje og Vitaminer, Mineraler og Omega 3 fedtsyre, kan der rettes op på en del.
 
Nu Skin har alle de produkter der skal til. Galvanic Spa til at glatte og opstramme huden, samt alt indenfor plejeprodukter til at rense og give næring til huden at den kan holde smidig.
 
Det er ikke nok med den udvendige pleje. Får man ikke optimalt af de ting der er brug for i maden, må der tilføres nogle gode kosttilskud. Der har Pharmanex mange gode veldokumenterede kosttilskud. For slet ikke at glemme Vitality. Et revolutionerende produkt. Det styrker fysisk og mentalt. Giver fornyet energi til musklerne, klarer hjernen og får mere gang i kredsløbet.
 
Har det fanget din interesse, så kontakt mig for at høre nærmere.
 
Nu Skin logo
Energi-Center | Grøndalsvej 12, 5350 Rynkeby  | Tlf.: +45 6539 1272